Kaptenkrok flyttar till Hyssna

Kaptenkrok som är en av Sveriges största lagershoper inom begagnade spel, böcker, tidningar, musik, film, leksaker och datamedia med verkstad och reparation står nu inför ytterligare en flytt. Detta populära koncept som slog upp sina dörrar för första gången på Myntgatan i Göteborg, har sedan dess flyttat två gånger.

Kaptenkrok har sedan dess växt sig större och populärare än någonsin, och på grund av det tvingats hitta ekonomiska lösningar på sin platsbrist. Detta gjordes första gången genom att flytta till större och rymligare lokaler på Gamla Tuvevägen i Göteborg. Efter detta krävdes ytterliga en flytt och omstrukturering till vad Kaptenkrok är idag.

Idag är Kaptenkrok en stor webbutik med massor av produkter. Idag ligger Kaptenkrok på Göteborgsvägen 13 i Bollebygd. Fortfarande inte för långt ifrån Göteborg, men några börjar nu när Kaptenkrok står för ytterligare en flytt tycka att de hamnar för långt ifrån Göteborg.

Kaptenkrok.se satsar säkerligen på att enbart bruka Internetförsäljning

Idag är Kaptenkrok känt över hela Sverige, och har efter den senaste flytten skapat sig ett stort svenskt namn på Internet inom begagnat försäljning av populära och lättsålda produkter. Denna gång ska Kaptenkroks nya lokaler ligga i Hyssna, vilket kommer att bli ytterligare ett steg längre utanför Göteborg där det hela en gång startade.

Dock har Kaptenkrok genom sin goda kvalitet och låga prissättning skapat sig ett namn över hela Sverige, och kommer förmodligen att behålla sina forna Göteborgskunder via sin Internetförsäljning såväl som att lyckas få ytterligare nya kunder runt om i vårt land.

Av att bedöma av företagets status via Facebook, där de har över 16000 personer som gillar dem så kommer säkerligen detta goda och lyckade koncept att överleva ytterligare en flytt. Det är bara och vänta och se. Kanske det till och med blir bättre än tidigare, med mera produkter som kan sändas med direktleveranser till väntande kunder.

Comments are closed.