Använda dator i Bollebygd

Det finns inte ett så stort utbud på datorhandlare i Bollebygd, ska man köpa sig en riktig dator så är det bästa att bege sig in till Göteborg, alternativt köpa på nätet. Vill du bara använda internet lite sporadiskt så kan vi rekommendera er att besöka biblioteket i Bollebygd.

Så länge det har funnits människor har det funnits spel, kanske inte i digitala former som vi ser nu men glädjen med spel har alltid funnits.
Nu har vi tillgång till spel i våra mobiler, surfplattor och datorer, allt från simulatorer till krigsspel. Det har blivit en del av våra liv och det här är en trend som inte ser ut att vända, den anpassar sig, hittar en bredare publik genom att öka utbudet av spel som är inriktade till olika grupper så att nästan alla kan relatera på ett eller annat sätt till något spel.

I framtiden kommer antagligen mycket av spelen inrikta sig mer på de mobila lösningarna då allt fler får tillgång till mobiler/surfplattor och även i yngre åldrar, mycket av spelen riktar sig mot den sociala sidan hos människor, väldigt många av de mobila spelen får man bonusar i om man bjuder in sina vänner, spelar med sina vänner osv, det samma gäller många datorspel men inte samma grad då själva onlinespelandet har dominerat det senaste årtiondet, solo spel är inte alls lika populära men finns kvar som alternativ när man känner för att slö spela.
Diverse spel “kräver” vissa tillbehör, till exempel kan vissa spel bli lättare att spela om man har tangentbord med många macro knappar och likadant med datormusen.

Givetvis så vill man ha bra hörlurar om man skall spela, givetvis med inbyggd mikrofon vilket skär ner svarstiden på kommunikationen som är så väsentlig i dagens spel, allt skall gå fort precis som i livet.

Comments are closed.